La meva foto
Rosa Roger
Soc Tècnic en Empreses i Activitats Turístiques, en Comerç Internacional i estudiant de la UOC de Traducció, Interpretació i Llengües Aplicades. La ferma experiència i el know-how en l'àmbit del Comerç Internacional i el coneixement de diverses llengües, em permet desenvolupar un ampli ventall de tasques de manera eficient i gaudir d'un perfil força adequat per a multinacionals. Participo de manera activa com a Community Manager i agitadora de divulgació cultural amb passió i fort compromís envers la ciència i les lletres.

"Els crims de la taula periòdica" de Xavier Duran i Jordi de Manuel


“Els crims de la taula periòdica” és una novel·la juvenil de gènere negre i científic. A mesura que es va avançant en la lectura, el relat esdevé cada cop més dinàmic i precís, de manera que es pot dir que agafa bon cos gràcies a la fermesa en la intriga, uns personatges força definits i la clara defensa de valors en les relacions humanes.

Després de l’aparició en tres novel·les, la sergent Lídia Sánchez i l’agent Pau Ribó, que nasqueren el 2009 amb “Mans lliures”, tornen amb un altre cas. Aquest cop, el d’un assassí en sèrie que tria a les seves víctimes segons una sèrie de trets comuns entre totes elles. A més, aquests crims tenen relació amb la taula periòdica dels elements que permetrà resoldre molts dels enigmes que es plantegen al llarg del relat.

En Nico, la Jana, en Malik i la Cora, amics inseparables, s’endinsaran en el món de la investigació criminal gràcies als coneixements químics, històrics i periodístics que adquireixen gràcies a l’Àlex València i Daniela Soto, els seus professors d’ESO, i Clara Rima, periodista i personatge indispensable a tota narració de gènere negre.




Comentaris

Entrades populars