La meva foto
Rosa Roger
Soc Tècnic en Empreses i Activitats Turístiques, en Comerç Internacional i estudiant de la UOC de Traducció, Interpretació i Llengües Aplicades. La ferma experiència i el know-how en l'àmbit del Comerç Internacional i el coneixement de diverses llengües, em permet desenvolupar un ampli ventall de tasques de manera eficient i gaudir d'un perfil força adequat per a multinacionals. Participo de manera activa com a Community Manager i agitadora de divulgació cultural amb passió i fort compromís envers la ciència i les lletres.

Les petites escapades - Santa Pau

Santa Pau, situada la comarca de la Garrotxa, i envoltada d'una muralla descompassada, és un vilatge d'origen medieval, de carrerons estrets i de cases que s'apilen i s'adapten a les irregularitats del terreny.

Al nucli antic s'alça l'església de Santa Maria, d'estil gòtic, amb un respectable campanar i la Plaça Major o Firal dels Bous és porticada amb arcs ben desiguals.


La vila descansa a la Zona Volcànica de La Garrotxa, entre les Serres de Sant Julià del Mont i Santa Maria de Finestres, al Sud-est de la plana d'Olot, on trobem el volcà de Santa Margarida, el Croscat i la Fageda d'en Jordà.


Dalt d'un cim als peus de la Serra de Finestres resta imponent el castell de barons de Santa Pau de l'edat mitjana.


El menjar a Cal Sastre de Santa Pau és abundant i deliciós. L'ornamentació ben atractiva, i el nou fil musical, introduït com a novetat per la filla de l'amo, d'un gust tan exquisit que no impedeix la degustació completa dels tres plats amb postres, pa i beguda al gust.










Comentaris

Entrades populars