La meva foto
Rosa Roger
Soc Tècnic en Empreses i Activitats Turístiques, en Comerç Internacional i estudiant de la UOC de Traducció, Interpretació i Llengües Aplicades. La ferma experiència i el know-how en l'àmbit del Comerç Internacional i el coneixement de diverses llengües, em permet desenvolupar un ampli ventall de tasques de manera eficient i gaudir d'un perfil força adequat per a multinacionals. Participo de manera activa com a Community Manager i agitadora de divulgació cultural amb passió i fort compromís envers la ciència i les lletres.

Un altre dia


                        Aquest matí fa força calor, però sort de l'aire condicionat que vaig programar al principi de l'estiu i que s'engega de manera automàtica diàriament. Algú hauria de tancar les finestres perquè aquestes hores ja deu estar tot ventilat, i només fan que entrar els maleïts mosquits i tota mena d'insectes.


                         Per fortuna, les màquines de la fàbrica són a l'altra banda. Tot i que aquestes són silencioses, els líquids que hi corren són fètids. Tanmateix, estan fent obres a tot el local en general, i el trepant no para de funcionar. Pel matí, no s'hi para gaire atenció però per la tarda, ja comença a cansar.


                         Des del meu lloc i com cada dia, he pogut veure el cel ben clar que acompanya les muntanyes blaves, els arbres verds que contrasten amb els camps de gespa cremada, els cotxes marxant amunt i avall per la carretera principal, el pal de fusta amb cables elèctrics i l'estructura d'anunci de la que força sovint canvien el contingut. Avui hi ha un cartell amb tres cotxes, un groc daurat, un blau i un blanc. Crossovermania hi diu. Just dalt tocant al marc de l'estructura, hi ha la marca, que per distància no puc distingir ni esbrinar. En aquest punt del bastidor, hi ha un ocell força gran que hi descansa. 


                        Ara, el conductor del camió internacional que acaba d'arribar, ha decidit que ja n'hi havia prou de mirar paisatge, i ha aturat el seu vehicle just de manera que tapia les vidrieres frontals que permeten la visió anterior. Ara només es veu lona blava, unes lletres blanques ben grosses on hi diu "forwarder" i el planeta Terra com a logo i del mateix color.


                         A saber a quina hora li han dit al xofer d'arribar o ha avisat de que arribaria. Sembla ser però que té pressa. Ja ha retirat la lona del seu tràiler de càrrega lateral i l'interior és ben buit encara. De ben segur que té més recollides programades per acabar lliurant tota la càrrega a algun destí nòrdic. Des d'aquí no puc veure la matrícula però sí al conductor. És enorme i altíssim, molt ros, quasi blanc, i porta l'armilla groga. Parla amb senyes però s'entenen força bé amb el noi del toro. I per tant, ràpidament ho tindran enllestit.





Comentaris

Entrades populars